lördag 22 november 2014

Vecka 47

Då var det dags för helg igen!

Vi har fortsättningsvis haft en grå vecka i Mariefred. Vädret har varit mörkt och blött, snön lyser med sin frånvaro. Under veckan var det plötsligt en elev ropade : "Titta, solen!" Vi fick faktiskt se en glimt av solen i hela två minuter under en eftermiddag...

Nu har tigrarna kommit igång med "veckans problem". Varje måndag får eleverna ett problem som de ska lösa under veckan. Senast på fredagen samlar vi in lösningarna för att på måndag ha en gemensam genomgång. Allt detta för att vi ska bli bättre på problemlösning.

På onsdagen vandrade tigrarna och leoparderna till biohuset. Årets skolbio bjöd på en mycket bra norsk film, "Tuffa killar", som berörde framförallt mobbning. Filmen väckte många känslor och frågor. Vi kunde konstatera att vi har det mycket bra på vår skola.

Tigrarna avslutade skolveckan med diktamen och idrott på nya IP. Efter skolan var det många som hade bråttom tillbaka till skolan för att vara med eller se på klubben "mini-idol". Jag har hört att tillställningen var mycket lyckad!

Frågor och svar; tigrarna har jobbat med läsförståelse.
Tigrarna blir allt bättre på att skriva anteckningar.
Eleverna är redo, snart börjar filmen.
Mycket bra koncentration under diktamen!


Alla bloggläsare önskas en trevlig helg!

/"The Big-Tiger"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar