lördag 13 september 2014

Vecka 37

Återigen dags för helg!

Tigrarna har nu avklarat några veckor i årskurs 4 och har börjat visa mig hur duktiga de är. Det är roligt för mig att se hur alla så småningom hittat rutinerna. Vi fortsätter på samma sätt!

Det känns som om vi har en "specialvecka" bakom oss. På tisdag hade hela skolan brandutrymningsövning. Allt gick bra och Tigrarna visade att de vet vad som gäller.

På onsdag hade tigrarna slöjd. Båda grupperna (trä och textil) arbetade otroligt flitigt med sina arbeten. Träslöjdarna börjar vara klara med första arbetet, lufthissen. Textilslöjdarna har kommit bra igång med brodering av korsstygn.

Torsdagen var skolveckans sista "vanliga" skoldag. Då var det dags för diktamen. Man kan konstatera att övning ger färdighet. 

Multisportdagen på fredag var troligtvis veckans höjdpunkt. I soligt och vackert väder fick eleverna jobba på sex olika stationer och pröva på olika grenar. Alltfrån fotboll och tennis till höjdhopp och militarytraining. Nöjda och framförallt glada elever avslutade skoldagen på IP. En mycket lyckad dag!


Tigrarna påväg till samlingsplatsen.
Alla på plats!
Utvärdering i slöjden.
En fungerande lufthiss.
 Här broderas det korsstygn som blir till bokmärken
Slöjd är roligt!
Bra koncentrationsträning.
Biologi

Alla bloggläsare önskas en trevlig helg!

/"the Big-Tiger"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar