lördag 20 september 2014

Vecka 38

En speciell och kort vecka

På måndag var hela skolan stängd på grund av personalens planeringsdag. Eleverna hade med andra endast en fyradagars skolvecka. The Big-Tiger fortsatte sin skolning även på tisdag. Virpi vikarierade och tog hand om klassen. Roligt att få höra att Tigrarna visat att de vet vad som gäller och att vi tagit kliv i rätt riktning.

Det kändes som om onsdagens förmiddagslektioner flög iväg och plötsligt var det dags för skoljoggen. Skoljoggen är det största skolidrottsevenemanget för barn och ungdomar i Sverige, det är ca en halv miljon skolelever som springer och samlar in pengar för välgörenhet. Gripsholmsskolan donerar springslanter i år till Centralafrikanska Republikens barn genom SOS-Barnbyar.

Efter den mycket lyckade och omtyckta Multisportdagen förra fredagen kändes det som om eleverna fortsatte på samma spår. Alla sprang, och med vilken fart. Roligt att se alla heja och sporra varandra. Löparglädje och lycka!

På torsdagen höll vi elevrådsval i klassen. Passande i dessa "val-tider". Vi får dock vänta på valresultaten till måndagen när vi räknat med vår "utlandsröst". (Vi har nämligen en tiger-tjej i Italien för tillfället.)

Plötsligt var det fredag och det var dags att säga trevlig helg... Tider går snabbt när man har roligt!


"Såg-station"
"Slip-station"
Här laddar tjejerna inför skoljoggen.
Snart i mål.


Inne i vallokalen.
"Bugs in a jar"
Rast-skoj
Grupparbete

Alla bloggläsare önskas en trevlig helg!

/The Big-Tiger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar